Lezingen

Ik geef al sinds 2008 lezingen over de moord op John F. Kennedy en diverse daaraan gerelateerde onderwerpen, zoals zijn toespraken, de Amerikaanse politiek en geschiedenis en de moorden op Robert F. Kennedy en Martin Luther King. Hieronder zie je links mijn eerste, in een boekhandel in Eindhoven, na de publicatie van mijn eerste boek. Ernaast een foto van een presentatie waarbij men via tweets vragen kon stellen: sommige organisatoren vinden dat een waardevolle toevoeging bij de lezing. Rechts een voorbeeld van de interactiviteit: er is veel prachtig audio- en videomateriaal voor handen, en ik maak er graag gebruik van. Neem contact met me op voor meer informatie. Onder de afbeeldingen enkele referenties.

De eerste keer, in 2008.   Met rechts ernaast de mogelijkheid om via Twitter vragen te stellen.   Interactief, met veel film- en audiomateriaal

 

 

 

 

foto4 foto5

Ik hoorde van mijn leerlingen en hun ouders na afloop alleen maar zeer positieve verhalen. Je hebt vol inspiratie en enthousiasme verteld, dat is zeker aangekomen! Een leuk verhaal waar we zeer blij mee zijn. Een toffe ervaring voor de leerlingen.
– Arnoud Kuijpers, Hope XXL Academy, een project van het Candea College in Duiven

Perry heeft bij onze rotaryclub de leden, vooral bij wie deze moord nog in het geheugen staat gegrift, weer meegenomen naar onze jonge jaren. Het blijft een boeiend verhaal van complotten en intriges, waarbij Perry op een leuke en meeslepende manier een aantal opvallende en nieuwe zaken voor het voetlicht brengt. Het was muisstil tijdens de presentatie! Zeer aan te bevelen, net als het boek!
– Hans Vereijken, wethouder gemeente Laarbeek en lid Rotarcyclub Gemert-Laarbeek

De lezing die Perry Vermeulen gaf in onze boekhandel, De Ganzenveer te Helmond, was voor een Kennedy-fan – zoals ik ben – zeer verrassend, onthullend en hier en daar onthutsend. Op een zeer heldere wijze vertelde de schrijver van diverse boeken over de moord op John F. Kennedy zijn verhaal. Met zijn vlammende betoog wist hij de grote groep aanwezigen van begin tot eind te boeien. Ook uit de antwoorden op de vele vragen welke uit het publiek kwamen bleek dat Perry zich grondig had ingewerkt in de materie. Een compliment voor deze zeer onderhoudende avond die werd ondersteund door een prima powerpoint presentatie.
– Hans van Gennep, Boekhandel De Ganzenveer, Helmond

Je gaf een energieke en bevlogen presentatie, doorspekt met tal van wetenswaardigheden. Je schetste met speels gemak een beeld van de begin jaren ’60 in de States en van de machtige organisaties van die tijd (maffia,CIA, FBI e.a.) die, zo leerde je ons, allemaal zo hun eigen agenda hadden. Al met al een presentatie die tot het einde toe bleef boeien en waarbij je de toehoorders met meer vragen, maar wel met meer inzicht, naar huis stuurde dan waarmee hij/zij gekomen was. Je boek is overigens, net als je lezing, zeker de moeite waard.
– Mark van de Westerlo, Lionsclub Gewest Helmond

Ik bezocht je lezing samen met mijn partner, vlak na het verschijnen van je tweede boek over de moord op Kennedy. Ik wist er al een en ander van, maar je hebt me toch diverse malen aardig verrast. Mijn vrouw had zich nog nooit geïnteresseerd in de zaak, maar ook zij heeft een hele leuke avond gehad. Je lezing was onderhoudend, door de inhoud maar zeker ook door je enthousiasme en je passie. Een lezing die geen minuut heeft verveeld!
– Hans Broeders, Beek en Donk

De anderhalf uur waarin Perry vol passie en enthousiasme sprak over de moord Kennedy, waren wat mij betreft te kort. Had nog wel uren kunnen luisteren naar de verschillende complottheorieën rondom de moord op JFK.
– Byjoux Goedhart, Rotaract Helmond