Mijn boeken

Ik schreef twee boeken over de moord op Kennedy. In 2008 en 2012 uitgegeven en dat is al een tijdje geleden, maar er komen nog wekelijks reacties op via de mail. Zolang ze relevant blijven, houden ze een prominente plek op mijn website. De boeken zijn helaas niet meer via reguliere boekhandels te koop; alleen tweedehands. En daar kom ik de gekste prijzen tegen.

Wie vermoordde JFK

In oktober 2012 verscheen mijn tweede boek: Wie Vermoordde JFK.
Het verscheen bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum onder ISBN 978-90-0030-716-6 (328 pagina’s).
Dit boek verscheen in het kader van jubileumjaar 2013. Vijftig jaar na dato nog eens alle complottheorieën op een rij, van aannemelijk tot minder plausibel. Alle feiten en speculaties dus: een actueel overzichtswerk over de moord zoals hij in onze taal nog niet is verschenen. Koop dit boek!

Lees hier de reacties van deskundigen na de verschijning!

perry vermeulen jfk kennedy

Lee Harvey Oswald
In oktober 2008 verscheen mijn eerste boek: Lee Harvey Oswald.
Het verscheen bij uitgeverij De Boekenmakers onder ISBN 978-90-77740-34-7 (304 pagina’s).
In het boek volgde ik het leven van de vermeend moordenaar van John F. Kennedy, waarbij ik focuste op zijn weekend in Rotterdam, in juni 1962. Zijn handel en wandel in die dagen was voorheen nooit adequaat onderzocht. Dankzij het onderzoek voor dit boek konden puzzelstukjes weer op de juiste plaats worden gelegd.Reacties: 

“Wie vermoordde John F. Kennedy is een voortreffelijk boek over alle motieven en scenatio’s van de moord van de eeuw. Ik heb al tig boeken over die moord gelezen, toch ontdek ik in dit boek weer nieuwe dingen. Vakwerk.”
– Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever

“Lees dagelijks in je JFK boek en vind het echt geweldig. Je zoomt niet rechtstreeks in op de whodunnit vraag maar trekt wijde omtrekkende bewegingen, steeds erg goed op geschreven en spannend en gossipy, waardoor de lezer veel over het Amerika van toen komt te weten en achterblijft met het vermoeden, zekerheid eigenlijk, dat waar zoveel rook is ook vuur moet zijn.”
– Michiel Hegener, freelance journalist, onder andere voor NRC Handelsblad

“Perry Vermeulen heeft een indrukwekkend, eerlijk boek geschreven – een must voor JFK-geïnteresseerden. Onder de indruk van wat hij allemaal boven tafel heeft gekregen. Complimenten!”
– Willem Post, auteur, Amerikanist, historicus

“Als je in Amerika bent dan staan er boekenkasten vol met elk detail, iedere minuut van de moord. Maar juist dat aspect van ‘wat deed hij nou in Rotterdam’, dat is eigenlijk nooit goed uit de verf gekomen. Die connectie in dit boek is boeiend.”
– Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever

“In het goed geschreven Wie Vermoordde JFK bespreekt Perry Vermeulen de nodige theorieën grondig en met de nodige distantie. Het boek bevat tevens intrigerende portretten van autoriteiten op het gebied van de moord, onder wie Friso Endt, de Nederlandse journalist die live meemaakte hoe Oswald werd vermoord.”
– Het Financieele Dagblad

“Perry Vermeulen is erin geslaagd een helder overzicht te maken van alle aanwijzingen, complottheorieën, feiten en achtergronden.”
– Aktueel

“Het door Perry Vermeulen geschreven boek Wie vermoordde John F. Kennedy, dat vorige maand verscheen, heb ik uit. Voortreffelijk geschreven. Alle plausibele theorieën komen aan bod. Het boek is een aanrader voor iedereen die is geïnteresseerd in de geschiedenis en de feiten rondom de moord der moorden van de vorige eeuw.”
– Stan Bos, journalist

“You are filling in holes in the historical record. I think you are to be commended for doing careful research into a part of Oswald’s life that has heretofore slipped ‘under the radar’. A big achievement.”
– John McAdams, vermaard Amerikaans historicus en kenner van de moordzaak

“What you’ve done already certainly looks interesting and in a real sense groundbreaking.”
– Anthony Summers, Britse grootheid in de onderzoeksjournalistiek en auteur talloze onthullende biografieën

“Een lijvig en indrukwekkend boek. Het resultaat van drie jaar onderzoek en een jaar schrijven mag er zijn; het boek is vlot geschreven en vormt eindelijk weer eens een zinnige bijdrage aan de vraag wie de werkelijke moordenaar is geweest van John F. Kennedy.”
– Henk Strootman, misdaadverslaggever Aktueel

“Vermeulen heeft wat meer duidelijkheid weten te scheppen.”
– Daan Dijksman, journalist HP/De Tijd

“De antwoorden die Vermeulen formuleert werpen een onthutsend licht op de moord.”
– Crimezone

“Vlotgeschreven boek.”
– NBD|Biblion