Tekstschrijver Helmond – Perry Vermeulen

Perry Vermeulen is tekstschrijver in Helmond.

Tekstschrijver Helmond – Perry Vermeulen

 

Ik heb een passie voor het schrijven van teksten; het interviewen in uiteenlopende werelden, om er vervolgens een prachtig verhaal van te maken voor welk middel dan ook.

Als tekstschrijver in Helmond actief

  • Tekstschrijver HelmondIk werk bij Groep5700, bureau voor communicatie, marketing en vormgeving. Ik schrijf er sinds juni 2010 voor een zeer gevarieerde groep klanten; zowel overheden, semi-overheden als commerciële organisaties. Gemeenten, theaters, middelbare scholen, nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, horeca en het bedrijfsleven (grote en kleine organisaties). Erg mooi werk waar ik me als tekstschrijver in Helmond enorm kan ontwikkelen. Ik schrijf korte en lange teksten, voor fysieke middelen en voor online (websites, sociale media; contentmarketing). Ieder woord telt!
  • Ik ben auteur van twee boeken over de moord op Kennedy, beide uitgegeven (bij Unieboek | Het Spectrum en De Boekenmakers). Ik ben beschikbaar voor lezingen. De moord blijft vijftig jaar na dato boeien!
  • Ik werk al bijna vijf jaar als freelance medewerker voor het Eindhovens Dagblad. Ik schrijf uiteenlopende artikelen voor dit regionale dagblad. Ik houd mijn ogen en oren open voor de krant: soms komen zij met een onderwerp, soms komen signalen mijn kant op en wil de krant er graag over publiceren. Journalistieke artikelen, sfeerreportages, recensies, et cetera. Neem gerust contact met me op als er wat speelt in Helmond, Deurne, Gemert, Asten, Bakel, Laarbeek, Mierlo, et cetera.
  • Ik ben medeoprichter, webmaster en schrijver van USA365.nl. Daar komen mijn passies voor Amerika en schrijven samen! Diepgang, diversiteit en kwaliteit: dat is USA365.nl. Een website van en voor Amerika-liefhebbers.
  • Ik ben bestuurslid communicatie/pr bij Stichting De Helmondse Musical. Natuurlijk mag ik hier af en toe als tekstschrijver fungeren, maar in deze functie ben ik voornamelijk actief als coordinator van communicatie-activiteiten. Een erg leuk project met veel inspirerende mensen!

 Tekstschrijver Helmond.