In de media

2023

Kennedy 60 jaar dood. Lees een groot verhaal erover in het AD; ik werd geïnterviewd en men plaatste een oude foto van mij uit 2008. Vond ik erg leuk!

Ik mocht spreken in de podcast van AVROTROS, onder meer hier te luisteren.

Verder was ik bij Radio 1 te horen, was ik te gast in het programma Kraak van Omroep Brabant, kwam Dit Is Helmond op bezoek en mocht ik mijn verhaal vertellen in het TrosKompas.

2020

Ik fietste meer dan 1.000 kilometer door Noord-Brabant op zoek naar verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Leuk en eervol dat dit door de media werd opgepikt. Wat links naar artikelen in deze blog.

Ook leuk vond ik dat Weekkrant De Loop mijn visual Helmond Subway System 2050 integraal afdrukte in hun krant. November 2020, lockdown nummer zoveel. Je moet wat met al je vrije tijd.

2017
Ik zat aan tafel bij RTL Late Night, op 26-10-2017, over de moord op JFK. Bekijk hier het hele interview. Ik sprak er over de JFK Files, vrijgegeven door Trump. Foto’s rechts.

De JFK Files. Mijn artikel in ED over wat we tot nu toe weten: klik hier.

2016
Hoe kan president Obama eigenhandig wapenregels veranderen? Ik sprak erover in het radioprogramma Wekker-Wakker van Omroep Max (Radio 5). Beluister hier het fragment.
Precies 53 jaar na de moord op Kennedy vertelde ik op Radio 1 over wat de Secret Service leerde van dat drama in 1963. Loopt Donald Trump als president eigenlijk nog gevaar of is ieder risico tegenwoordig uitgesloten?
Na een sterfgeval werd in Eindhoven een omvangrijke collectie boeken gevonden over de moord op Kennedy. Ik vond daarnaast enorm veel dvd’s, documenten en andere zaken. Een bijzondere verzameling! Reportage van Omroep Brabant.

2015
Wat kan er nog gebeuren in de moordzaak-Nicky Verstappen, bij een grootschalig DNA-onderzoek? Ik schreef over de zaak (Eindhovens Dagblad) en mocht erover vertellen bij RTL Boulevard, Hart van Nederland en Omroep Brabant.
In maart 2015 legde ik in het radioprogramma Wekker-Wakker van Omroep Max (Radio 5) uit waarom men in Amerika de datum omdraait; 11 september is daar bijvoorbeeld 9/11. Beluister hier het fragment.

2014
Op 31 januari 2014 mocht ik in het actualiteitenprogramma Radio 1 Vandaag (van de TROS en de AVRO) als gastrecensent praten over de nieuwe JFK-film Parkland. Beluister hier het fragment.

2013
In november 2013 stond de wereld stil bij het 50-jarige jubileum van de moord op Kennedy. Ik mocht op diverse plekken mijn verhaal doen.
Ik zat in de tv-studio van Tijd voor Max en werd thuis gefilmd voor Vandaag de Dag. Ook Omroep Brabant kwam me thuis filmen.
Ik werd geïnterviewd voor diverse radio-programma’s. De Heer Ontwaakt van de Vara (Radio 2), EO’s Jouw Weekend Finale (3FM), Wekker Wakker (Radio 5), het Belgische Scorpio Leuven, het Utrechtse Stefs FM, Enschede FM en RTV Rijnmond.
(Ook Wekker Wakker en RTV Rijnmond staan binnenkort online.)
Erg leuk vond ik de kans die ik kreeg in mijn eigen krant, het Eindhovens Dagblad van 16 november. Drie pagina’s over mijn dagen in Dallas.

2012
In 2012, bij het verschijnen van mijn tweede boek, verscheen ik in diverse media.
Bekijk mijn interview in de studio van Onder Ons, een programma van Omroep Brabant.
Radio: bij DeGids.fm met Felix Meurders (Radio 1), bij Cappuccino, met Jurgen van den Berg (Radio2), en bij Radio Rijnmond en TwenteFM.
Artikelen in landelijke media: Het Financieele Dagblad, Aktueel, Men’s Mind.
Artikelen uit de eigen regio. Lees de stukken in het Eindhovens Dagblad, Trompetter en Traverse.

2008
Mijn eerste boek genoot in 2008 veel aandacht.
Bekijk televisiefragmenten van RTL BoulevardRTV RijnmondOmroep Brabant en DAG!
Radio: luister hier mijn gesprek met Frits Spits. Ook leuk: recensist Martin Ros, EO’s Laat op 2 en de Wereldomroep.
Zelf was ik bijzonder blij met de meerdere pagina’s in HP/De Tijd en Primo (TV-gids België), en met het aardige stukje in Aktueel.
En leuk is natuurlijk aandacht uit de eigen regio: Eindhovens Dagblad, TrompetterZondagsnieuws en het Weekblad voor Deurne.