Podcasts – Nog Een Podje

Ik neem voor mijn werk (middelbaar onderwijs) hele leuke podcasts op met collega’s en leerlingen. Voices Of Vakcollege: kijk maar eens hier.

Onder de naam Nog Een Podje produceer ik ook podcasts over zaken die mij privé interesseren. Zie ook accounts op Facebook, Instagram en Twitter. Het begon met De Moord op JFK. Aflevering 1 is veel beluisterd, door omstandigheden kwam er daarna stilte op de lijn. Een schande, geef ik direct toe. Ik maak die reeks nog af. Aflevering 1 beluisteren en meer info? Scroll naar beneden.

 

De Moord Op JFK: Dealey Plaza

Beluister aflevering 1 hieronder of via bijv. Spotify.

Bekijk hier mijn fotoserie (50 foto’s) van mijn bezoek aan Dallas en Forth Worth, in september 2013.

Bekijk hier de video van Zapruder (optimale rendering) met daarna mijn eigen video, genomen op dezelfde plek.

Bekijk hier uiteenlopende filmpjes over deze moordzaak die ik in 2008 monteerde en plaatste op YouTube.

Het Eindhovens Dagblad van 16 november 2013. Drie pagina’s over mijn dagen in Dallas.