Pers

In mijn vorige bericht gaf ik aan dat ik op zoek ben naar een uitgeverij; ik zou graag nog zo’n twaalf routes willen fietsen waarna ik ├ęcht de hele provincie heb gezien, om daarna een mooi boek te maken over Brabant in de Tweede Wereldoorlog. Lezers zitten bij me achterop; samen fietsen we door de provincie.

Dat is een mooi perspectief, maar zoiets regel je natuurlijk niet binnen een aantal dagen. Wordt vervolgd, daar heb ik goede hoop op.

Ik heb enkele fietsplannen voor de naderende herfst, deze maand september laat ik de fiets even staan. Veel drukke weekenden. En daarna? De Biesbosch, omgeving Cranendonck, Heeze/Sterksel/Leende, Veghel en omgeving Reusel/Bladel/Hapert. Daarna kijk ik weer verder.

Interviews

Ondertussen had ik deze week drie leuke interviews met de media. Ze volgen op artikelen die verschenen in juli en augustus, tijdens het fietsen van de eerste achttien routes.

 • Erg blij met dit mooie artikel van Omroep Brabant. Ik had een leuk gesprek met journalist Ista van Galen.
 • Dit verhaal van Wendy Lodewijk verscheen in Weekkrant De Loop na een leuk gesprek bij mij thuis.
 • En die week kwam ook Gilberto Claassen op bezoek met zijn camera – het interview hier. Complimenten voor de montage!!

Ik wil de genoemde journalisten bedanken; mede dankzij hun interesse voor mijn project, generen de fietsroutes aandacht die mogelijk zou kunnen leiden tot waar ik uiteindelijk naartoe wil. En dan zijn we weer terug bij dat boek.

 

Comments

 1. Hoi Perry

  Voor je nieuwe fietsroutes door Brabant heb ik nog wel een leuke tip.

  Hoor wel of je interesse hebt

  Mvg
  Tonny Pruijmboom
  Eindhoven

Speak Your Mind

*