Project afgerond – en nu?

Juli en augustus 2020 stonden voor mij in het teken van achttien fietsroutes, iets meer dan 1.000 kilometers. Ze zijn inmiddels allemaal uitgeschreven op deze website: lange blogs met alle verhalen op de routes.

Hieronder de kaart van onze provincie en meteen wordt duidelijk dat je niet alles gezien kunt hebben binnen achttien fietsroutes. Ik heb nog behoorlijk wat wensen; neem bijvoorbeeld De Biesbosch en omgeving, maar ook Cranendonck, Veghel en het gebied ten noorden van Bergen op Zoom. Uiteindelijk hoop ik onderstaande kaart helemaal gevuld te hebben met routes. Wel in een minder hoog tempo dan afgelopen zomer; het schooljaar is net begonnen en ik hoop klaar te zijn op het einde ervan.

Ondertussen kijk ik om me heen en leg ik wat contacten: ik zou graag een boek willen uitgeven met alle fietsroutes. Mooie verhalen waarbij ik de blogs aanvul en met natuurlijk veel ruimte voor foto’s en topografische kaartjes. Leuk: eerder kwamen boeken van mijn hand uit in 2008 en 2012 en ik weet nog goed hoe mooi dat proces is. Daar heb ik dus wel weer zin in. Gaat vast goed komen, over de potentiĆ«le afzet maak ik me geen zorgen. De vele reacties hebben aangetoond hoeveel mensen er geĆÆnteresseerd zijn in de Tweede Wereldoorlog.

Ik wil iedereen van harte danken voor het volgen van mijn avonturen; voor het lezen, voor het geven van tips en voor de fijne reacties!

Wordt vervolgd…

Trackbacks

  1. […] mijn vorige bericht gaf ik aan dat ik op zoek ben naar een uitgeverij; ik zou graag nog zo’n twaalf routes willen […]

Speak Your Mind

*