Zoekmachinemarketing Helmond

Perry Vermeulen is zoekmachinemarketeer in Helmond (SEO). Aan zoekmachinemarketing wordt (terecht!) steeds meer waarde gehecht. 

Zoekmachinemarketing heet ook wel SEO: Search Engine Optimalisation

 

Zoekmachinemarketing Helmond (SEO) – Perry Vermeulen

 

Ik heb een passie voor zoekmachinemarketing. Met relatief weinig inspanningen kun jij jouw site hoger geïndexeerd krijgen in Google! En zo onder de aandacht komen van doelgroepen die voor jou interessant zijn.

Als zoekmachinemarketeer (SEO) in Helmond actief

  • Contentmarketing Helmond

    Contentmarketing Helmond

    Ik werk bij Groep5700, bureau voor communicatie, marketing en vormgeving. Ik schrijf er sinds juni 2010 voor een zeer gevarieerde groep klanten; zowel overheden, semi-overheden als commerciële organisaties. Gemeenten, theaters, middelbare scholen, nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, horeca en het bedrijfsleven (grote en kleine organisaties). Erg mooi werk waar ik me als zoekmachinemarketeer in Helmond enorm kan ontwikkelen. Ik schrijf korte en lange teksten, voor fysieke middelen en voor online (websites, sociale media; zoekmachinemarketing SEO, WordPress). Ieder woord telt!

  • Ik ben auteur van twee boeken over de moord op Kennedy, beide uitgegeven (bij Unieboek | Het Spectrum en De Boekenmakers). Ik ben beschikbaar voor lezingen. De moord blijft vijftig jaar na dato boeien!
  • Ik werk al bijna vijf jaar als freelance medewerker voor het Eindhovens Dagblad. Ik schrijf uiteenlopende artikelen voor dit regionale dagblad. Ik houd mijn ogen en oren open voor de krant: soms komen zij met een onderwerp, soms komen signalen mijn kant op en wil de krant er graag over publiceren. Journalistieke artikelen, sfeerreportages, recensies, et cetera. Neem gerust contact met me op als er wat speelt in Helmond, Deurne, Gemert, Asten, Bakel, Laarbeek, Mierlo, et cetera.
  • Ik ben medeoprichter, webmaster en schrijver van USA365.nl. Daar komen mijn passies voor Amerika en schrijven samen! Diepgang, diversiteit en kwaliteit: dat is USA365.nl. Een website van en voor Amerika-liefhebbers.
  • Ik ben bestuurslid communicatie/pr bij Stichting De Helmondse Musical. In deze functie ben ik voornamelijk actief als coördinator van communicatie-activiteiten. Een erg leuk project met veel inspirerende mensen!

Zoekmachinemarketing Helmond (SEO)