Amerika te paard: alleen voor echte cowboys

Wil jij Amerika eens op een andere manier bekijken en heb je wat amazone – of cowboybloed in de genen? USA365.nl presenteert u vijf mogelijkheden! Neem deel aan het echte ranchleven of bewonder de prachtige natuur, al rijdend langs de Atlantische Oceaan of de bergen bij Lake Tahoe. Hoe dan ook: genieten!

Veel mogelijkheden in Wyoming

Jackson HolePaardrijden in Amerika is nergens zo geweldig als in de staat Wyoming. Western riding en trailriding: het echte werk. Werken op de ranch, het vee samendrijven tijdens echte paardentrektochten: een geweldige ervaring. We schreven er eerder over; een goed voorbeeld is de The Hide Out Ranch, van Vlaming Peter Decabooter, in het dorpje Shell, vlakbij Yellowstone National Park. Kijk maar eens naar deze reportage voor meer informatie. Jackson Hole is ook een prachtige locatie met mooie trails, vlakbij het mooie Grand Teton National Park.

Paarden uit de wei halenAch, de mogelijkheden zijn hier eindeloos. Neem de Crook Country Ranch in Wyoming, dicht tegen de grens van zowel Montana als Noord Dakota aan, in de westelijke uitlopers van de Black Hills. De ranch, in hét runderweidegebied van Wyoming, bestaat al sinds 1860! Verplaats kuddes te paard, breng ‘afdwalers’ terug, help bij het brandmerken van het vee! En een laatste mogelijkheid: de Dude Ranch, vlakbij Shoshone National Park en een indianenreservaat. Rondom de ranch, gelegen op 2.300 meter hoogte, kun je de met sneeuw bedekte bergen zien liggen. Maak de mooiste ritten die je ooit in Amerika hebt gemaakt!

Gettysburg, Pennsylvania

Horse riding in GettysburgGettysburg is enorm beroemd vanwege de Slag bij Gettysburg; in juli 1863, tijdens de Burgeroorlog. Abraham Lincoln gaf er een beroemde speech. Je kunt er prima paardrijden en met een gids het slagveld op die unieke manier bekijken, precies zoals de soldaten er reden, 150 jaar geleden. De Artillery Ridge biedt in tijdsduur variërende paardrijtochten langs velden waar de strijd werd uitgevochten en de monumenten die herinneren aan de oorlog. Een tip: reserveer tijdig! Je kunt je ook melden bij de Hickory Hollow Farm, waar historici te boeken zijn die met je meerijden. De langste tocht duurt maar liefst vijf uur. Goede tip voor de overnachting: The Cornerstone Farm.

Virginia Beach, Virginia

Virginia Beach HorsebackPaardrijden op het strand of zelfs in de oceaan: dat is mogelijk in Virginia Beach, in de staat Virginia. Een populaire bezigheid voor toeristen die afreizen naar deze regio! Zelfs ervaren ruiters schijnen dit een prachtige ervaring te vinden. Kijk op de website van Virginia Beach Horseback.

Colorado Springs, Colorado

Garden of the GodsDe Garden of the Gods is de meest bijzondere locatie in de staat Colorado. Het park staat bekend om zijn rotsformaties, die de afgelopen miljarden jaren zijn gevormd uit rood zandsteen. Nabij de stad Colorado Springs kun je een tour door de prachtige natuur doen; de Pikes Peak-berg in de Rocky Mountains is vanaf iedere plek zichtbaar. Bekijk de rode rotsen te paard en ga veel verder het park in dan als wandelaar mogelijk zou zijn! Dé tip is de organisatie Academy Riding Stables.

Lake Tahoe, Californië en Nevada

Ook bij Lake Tahoe is de natuur prachtig en zijn er uitstekende gelegenheden voor liefhebbers van paardrijden. Rijd om het bergmeer en bewonder de omliggende bergen. En ligt er veel sneeuw, waardoor de paarden hun stallen niet mogen verlaten? Geen zorgen: de diverse ranches verhuren ook arrensleeën! Twee links: de Zephyr Cove Resort Stables en Camp Richardson Corral. Ze ontlopen elkaar niet veel; kijk zelf even met welke organisatie jij een prachtig dagdeel wilt beleven!

Amerika te paard
Te paard in Amerika

Speak Your Mind

*